Seivästallin uusi puheenjohtaja esittäytyy

1.12.2021

Vuosikokous valitsi Seivästallin uudeksi puheenjohtajaksi Kisakallion urheiluopiston rehtorin Asko Härkösen.  Asko tunnetaan vahvana urheilun taustatoimijana, sillä hän on työskennellyt aiemmin pitkään Olympiakomitean kehityspäällikkönä (v. 2003 - 2014).  Sitä ennen hän toimi vuodesta 1980 yleisurheiluvalmentajana painopisteenään moniottelut.

Valmennuksen painottumisen syy moniotteluihinkin selviää, kun katsotaan Askon omaa urheilutaustaa - omana lajina on 10-ottelu.  Askon omien sanojen mukaan sen kohokohtia ovat olleet "jokaisen ottelun jälkeinen olotila, kun viimeinenkin laji on tullut tehtyä täysillä".  Seiväsennätys on 415.

Koronapandemian vuoksi pari viime vuotta ovat kurittaneet myös Seivästallia taloudellisesti.  Uuden puheenjohtajan tavoitteena on kuitenkin tallitoiminnan ylläpitäminen sekä toiminnnan kehittäminen osana SUL:n valmennusjärjestelmää.  Myös kaikenikäisten urheilijoiden ja valmentajien tukeminen on tärkeää.

Asko on hyväntuulinen ja rauhallinen, jota kuvastaa hänen mottonsa elämässä "Asioilla on taipumus järjestyä, varsinkin kun vähän järjestellään". 

Tervetuloa Asko nostamaan rimaa korkeammalle !

Asko Härkönen on Seivästallin uusi puheenjohtaja