Galleria

Galleriasivulla esittelemme toimintaamme kuvien ja videoiden avulla.

Hall of Fame kuvat löydät täältä.

Wilma Murron hallikausi on alkanut hienosti.
Wilma Murron kolmas yritys korkeudesta 465 oli jälleen lähellä onnistumista.

Seivästalli Cup 1 – 17.1.2016 Turku

Seivästalli Cupin ensimmäinen hallikisa järjestettiin sunnuntaina 17.1. Turun Kupittaan hallissa. Mukana kisassa oli 5 naishyppääjää ja 15 mieshyppääjää. Miesten kisan voitti nuori Niko Koskinen hyvällä tuloksella 535. Toiseksi sijoittui Jouni Marjaniemi ylittämällä korkeuden 525 ja kolmanneksi Eemeli Salomäki hänelle vaatimattomalla tuloksella 510.

Suomen kärkinaiset parantavat tuloksiaan kisa kisalta

Nuoret Alina Strömberg ja Saga Andersson ovat molemmat selkeästi neljän metrin kynnyksellä.  Ensimmäisessä Seivästalli Cupin kisassa Turussa eivät vielä nuo lukemat menneet, mutta kummallakin otteet ovat sellaiset, että kauden edetessä neljän metrin ylitys on aivan haarukassa. Tänään Turussa Alinan tulos oli 370 ja Sagan 380.

Aino Siitonen paransi halliennätystään lukemiin 425. Pajulahden kisassa hypyt nousivat korkealle, mutta eivät jatkuneet niin, että rima olisi pysynyt ylhäällä. Nyt hypyt jatkuivat, mutta eivät nousseet yhtä korkealle. Potentiaalia on selvästi paremmille lukemille, kunhan näistä kahdesta kisasta saisi parhaat elementit hyppyyn ja juoksu kulkee.

Minna Nikkanen ja Wilma Murto kävivät hyvän voittokamppailun. Minnan parhaat hypyt ovat olleet jo tosi korkeita ja niin oli 450 ylityskin, mutta tänään jäi 460 vielä ylittämättä. Minna hyppäsi korkeudet 420 ja 435 ensimmmäisillään ja 450 meni toisella yrityksellä. Wilma hyppäsi 425-435-445 ja 455 ensimmäisillä yrityksillä. Ne kaikki menivät rimaa hipoen yli. Seipäitä vaihtamalla hypyt kuitenkin nousivat aina korkeammalle ja 465 U20 ME-yrityksessä oli taas jo aivan uusi seiväs käytössä. Viimeinen hyppy 465:stä oli jo kohtalaisen hyvä.

Katso Wilman kolmas yritys tältä videolta:

http://www.iltasanomat.fi/yleisurheilu/art-1452998985155.html

Nikkasella ja Murrolla on nyt edessään sarja kansainvälisiä kisoja. Saa nähdä mitä lähiviikkojen Ranskan ja Saksan kisat tuovat tullessaan. Molemmat näyttävät ainakin olevan ennätyskunnossa.

Yleisöä oli saapunut paikalle yli odotusten, 200-300 henkeä, vaikkei kisaa liiemmin mainostettu. Yleisö  antoi jokaiselle hyppääjälle mahtavaa kannustusta. Seiväshyppy on selvästi nosteessa.